ATP
Τσιτσιπάς: "Η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 13:25

Πριν την αναχώρησή του για το Ντουμπάι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις για την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, απάντησε για το περιβόητο Tweet του για τα Harrods, ενώ έστειλε και ευχές σε όλους τους Έλληνες για τις γιορτές και το νέο έτος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open συνάντησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πριν την αναχώρησή του για το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την προετοιμασία του για το 2021.

"Άλλη μια χρονιά στο Ντουμπάι για μένα, είναι η τοποθεσία την οποία επιλέγω να πάω για προετοιμασία. Σίγουρα δεν θα 'χουμε και το μεγαλύτερο Christmas spirit στο Ντουμπάι, αλλά η προπόνηση και η προετοιμασία μου είναι πιο σημαντική απ' αυτό."

Για περισσότερο από ένα χρόνο πλέον, ο Στέφανος βρίσκεται σταθερά στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας περάσει και λίγες εβδομάδες στο Νο.5.

"Είναι ξεχωριστό να βρίσκομαι στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχω δουλέψει πολύ για να βρίσκομαι εκεί."

Ζητήθηκε και ένα σχόλιο από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών, για το περιβόητο Tweet που είχε κάνει για τα Harrods πριν μερικές μέρες, που είχε προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις. "Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα", είχε γράψει συγκεκριμένα.

"Όπως είπε και ο πατέρας μου μ' αρέσει πάρα πολύ η ποιότητα και πιστεύω ότι αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι ποιοτικό και κάτι καλό που μπορούν να απολαύσουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Γέλασα που το είδαν απ' αυτή την πλευρά, μου φάνηκε αστείο, δεν το εννοούσα καθόλου έτσι. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα."

Τέλος, ο Στέφανος έστειλε τις ευχές του σε όλους τους Έλληνες γι' αυτές τις ημέρες, που είναι μεν γιορτινές, αλλά συνάμα και πολύ δύσκολες, όσο η πανδημία δεν παύει να καλπάζει.

"Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους τους Έλληνες πολίτες και επίσης εύχομαι όλα τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν. Ελπίζω να βρείτε δύναμη και κουράγιο μέσα σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, να παλέψετε και να καταφέρετε όσα θέλετε να καταφέρετε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots