ATP
Το νέο διασκεδαστικό Q&A του Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Twitter (@StefTsitsipas)
tennisnews team Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 17:45

Η φωτογραφία από τα χρόνια που έκανε στίβο, οι προσευχές στους Έλληνες Θεούς, η απαγόρευση του Rafa Nadal από το Roland Garros, το "καρφί" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα... Εξάρχεια! Ένα διαφορετικό και αρκετά διασκεδαστικό Q&A από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παραμένει στο Ντουμπάι όπου προετοιμάζεται για το 2021 τις τελευταίες εβδομάδες, βρήκε λίγο χρόνο σήμερα και τον αφιέρωσε στους θαυμαστές του, απαντώντας στις ερωτήσεις τους στο Twitter, με χιουμοριστική διάθεση στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, έγραψε πως στόχος του για το 2021 είναι να "σπάσει" 2 φορές το σερβίς του Ivo Karlovic, πως έχει 33 πετσέτες του Wimbledon, πως ο αγαπημένος του Έλληνας αθλητής όλων των εποχών είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πως πριν απ' τους αγώνες του προσεύχεται στους Έλληνες Θεούς και πως το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα είναι τα Εξάρχεια.

Ακόμα είπε πως το "πιο ελληνικό" πράγμα που έχει κάνει είναι να φάει βραδινό τα μεσάνυκτα, πως αν μπορούσε να απαγορεύσει κάτι θα ήταν η συμμετοχή του Rafael Nadal στο Roland Garros και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του ελληνικού τένις, έγραψε πως θα είναι καλύτερο από αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, λέγοντας πως η μεγαλύτερη ηρωίδα του είναι η μητέρα του και πως στη Μελβούρνη την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας θα προπονείται με τον αδερφό του, Πέτρο.

Μερικές από τις καλύτερες απαντήσεις:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots