ATP
Στο Νο.6 παραμένει ο Στέφανος

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 9:05

Στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, την ώρα που ο Hubert Hurkacz επέστρεψε στο Top 30 και ο Sebastian Korda πλησιάζει στην πρώτη του είσοδο στο Top 100. Δείτε πως διαμορφώθηκε η παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Για μια ακόμα εβδομάδα παραμένει σταθερά στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στην 4η μέρα (από τις 14) της καραντίνας στη Μελβούρνη, όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν από την 1η Φεβρουαρίου, με το ATP Cup.

Μετά και την πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα της σεζόν του 2021, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη αλλαγή στην παγκόσμια κατάταξη, με τις πρώτες θέσεις να μένουν ως έχουν. Ο Novak Djokovic είναι πάντα πρώτος και σε απόσταση ασφαλείας από τον Rafael Nadal, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Dominic Thiem. Στο Νο.4 είναι ο Daniil Medvedev και στο Νο.5 ο Roger Federer. Ακολουθεί ο Τσιτσιπάς και το Top 10 συμπληρώνουν οι Alexander Zverev, Andrey Rublev, Andrey Rublev, Diego Schwartzman και Matteo Berrettini.

Χαμηλότερα, ο David Goffin κέρδισε 2 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.14, ενώ ο Hubert Hurkacz, πρωταθλητής στο Delray Beach, κέρδισε 6 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.29. Τέλος, 16 θέσεις άφησε πίσω του ο 20χρονος Sebastian Korda, ο οποίος σκαρφάλωσε στο Νο.103 βελτιώνοντας το career high του.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ATP

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots