ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 21:01

Τον Egor Gerasimov θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό του ABN AMRO World Tennis Tournament. Στο Νο.1 ο Daniil Medvedev. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Gerasimov και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον νικητή της αναμέτρησης του Hubert Hurkacz με τον Adrian Mannarino.

Στα προημιτελικά, έχει πιθανούς αντιπάλους τους Stan Wawrinka και Karen Khachanov, που θα αναμετρηθούν από τον 1ο γύρο, σε ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια του ταμπλό. Στα ημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Andrey Rublev και David Goffin. Και ο Goffin θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Jan-Lennard Struff, ενώ ο Rublev έχει πιθανό αντίπαλο στον 2ο γύρο τον Andy Murray.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Daniil Medvedev και Alexander Zverev, που δεν μπορούν να συναντηθούν πριν τα ημιτελικά. Ο Medvedev δεν είχε καθόλου εύκολη κλήρωση, αφού παίξει στην πρεμιέρα του με τον Dusan Lajovic, στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Borna Coric και στα προημιτελικά τους Felix Auger-Aliassime και Alex De Minaur.

O Zverev από την πλευρά του θα παίξει στον 1ο γύρο με τον πολύ επικίνδυνο, ειδικά σε indoor τουρνουά, Alexander Bublik, ενώ στον 2ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Tommy Paul και Lorenzo Sonego και στα προημιτελικά τον Roberto Bautista Agut.  

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών (βάσει seeding):

[1] Medvedev v. Auger-Aliassime [7]
[3] Zverev v. Bautista Agut [5]
[6] Goffin v. Rublev [4]
[8] Wawrinka v. Tsitsipas [2]

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό του Ρότερνταμ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots