ATP
Πρεμιέρα την Τετάρτη για αδερφούς Τσιτσιπά

 
Πρεμιέρα την Τετάρτη για αδερφούς Τσιτσιπά
© Corinne Dubreuil / Open 13
tn team Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 - 18:31

Ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους στο διπλό του Open 13 της Μασσαλίας το απόγευμα της Τετάρτης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά, που την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε τουρνουά της ΑΤΡ στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους αύριο στο Open 13 της Μασσαλίας, απέναντι στον Βρετανό Lloyd Glasspool και στον Φινλανδό Harri Heliovaara.

Ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 16:30 ώρα Ελλάδας (υπάρχει όριο), ενώ πιθανότατα περιμένουμε να αρχίσει γύρω στις 18:00 - θα εξαρτηθεί από τους προηγούμενους αγώνες του γηπέδου.

Θα είναι ένας αγώνας που θα γίνει στο Court 1, όπου η δράση θα αρχίσει στις 12:45 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Yannick Hanfmann απέναντι στον Egor Gerasimov. Στις 14:30 περίπου θα ακολουθήσει το ματς του Emil Ruusuvuori με τον Matthew Ebden και στη συνέχεια θα γίνει ένα ακόμα διπλό, πριν αρχίσει ο αγώνας των αδερφών Τσιτσιπά.

Στο Court Central την Τετάρτη θα αγωνιστεί ο Karen Khachanov, που θα αντιμετωπίσει τον Mackenzie McDonald, ενώ ο Jannik Sinner θα παίξει με τον Hugo Gaston. Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Ugo Humbert θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Jo-Wilfried Tsonga και Feliciano Lopez.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα παίξει σήμερα για τον 1ο γύρο του μονού, απέναντι στον Alejandro Davidovich Fokina (περίπου 20:00, COSMOTE SPORT 6HD), ενώ ο Στέφανος θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του την Πέμπτη στον 2ο γύρο, απέναντι σε έναν εκ των Lucas Pouille και Alex Molcan.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Court Central:
14:30 Cameron Norrie v. Constant Lestienne [Q]
16:30 Karen Khachanov [3] v. Mackenzie McDonald
18:30 Hugo Gaston v. Jannik Sinner [5]
20:30 Tsonga/Lopez v. Ugo Humbert

Court 1:
12:45 Yannick Hanfmann v. Egor Gerasimov
14:30 Matthew Ebden [Q] v. Emil Ruusuvuori
16:30 Raja/Weissborn v. Lammons/Withrow
18:00 P. Tsitsipas/S. Tsitsipas v. Glasspool/Heliovaara

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots