ATP
Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά στη χωμάτινη σεζόν

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 - 12:40

Σε 5 τουρνουά αναμένεται να αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Δείτε το πρόγραμμα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα για τους δυο επόμενους μήνες.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ATP Tour, o Στέφανος επέλεξε να μη "φορτώσει" το πρόγραμμά του με 250άρι τουρνουά για τη φετινή χωμάτινη σεζόν κι έτσι δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του (από το 2019, καθώς το 2020 το τουρνουά δεν είχε γίνει) στο Εστορίλ της Πορτογαλίας.

Ως εκ τούτου, θα δώσει "το παρών" στα 3 χωμάτινα Masters, σε Μονακό, Μαδρίτη και Ρώμη, ενώ θα παίξει ακόμα σε ένα 500άρι, αυτό της Βαρκελώνης, το οποίο γίνεται την επόμενη εβδομάδα του Monte-Carlo Masters, πριν πάει φυσικά στο Παρίσι για το Roland Garros, όπου θα ολοκληρωθεί η χωμάτινη σεζόν.

Σχετικά με το Roland Garros, πολλά σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και αυτό της αναβολής, όσο ολόκληρη η Γαλλία παραμένει σε lockdown. Αν δεν αλλάξει κάτι πάντως και όλα πάνε βάσει σχεδιασμού, το παρισινό Grand Slam θα αρχίσει στις 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου.

To πρόγραμμα του Τσιτσιπά στη χωμάτινη σεζόν:

Monte-Carlo Masters
ATP 1000
Μονακό 11-18 Απριλίου
Barcelona Open ATP 500 Βαρκελώνη 19-25 Απριλίου
Madrid Open ATP 1000
Μαδρίτη 3-9 Μαΐου
Internazionali BNL d' Italia ATP 1000 Ρώμη 10-16 Μαΐου
Roland Garros Grand Slam Παρίσι 23 Μαΐου - 6 Ιουνίου

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots