ATP
Στη 16άδα ο Auger-Aliassime (vid)

 
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime © Barcelona Open
tn team Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - 16:02

O Felix Auger-Aliassime ξεπέρασε με ανατροπή το εμπόδιο του Lorenzo Musetti και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Barcelona Open, όπου τον περίμενε ο Denis Shapovalov.

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ, ο Auger-Aliassime βρήκε τις λύσεις απέναντι στον ταλαντούχο Lorenzo Musetti και ανέτρεψε τον αγώνα για να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-3, 6-0, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τους "16" του Barcelona Open.

Ο Auger-Aliassime είχε κάνει από νωρίς break στο 2ο σετ, όμως ισοφαρίστηκε σε 2-2 και όλα έδειχναν αμφίρροπα μέχρι το 3-3. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Καναδός μονοπώλησε στο παιχνίδι, κερδίζοντας 9 διαδοχικά games για να φτάσει στην ανατροπή και στη νίκη.

Στον 3ο γύρο της Βαρκελώνης, ο 20χρονος Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη και φίλο του Denis Shapovalov, που κέρδισε χθες τον Jeremy Chardy με 6-3, 7-5.

Να σημειωθεί πως ο νικητής αυτού του αγώνα, θα βγάλει τον αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά, εφόσον βεβαίως ο Έλληνας παίκτης επιβεβαιώσει τα προγνωστικά αύριο ενάντια στον Alex De Minaur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots