ATP
Μπροστά με σετ και break o Τσιτσιπάς - αύριο θα συνεχιστεί το ματς (vids)

 
Μπροστά με σετ και break o Τσιτσιπάς - αύριο θα συνεχιστεί το ματς (vids)
tn team Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 - 21:06

O Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίζει με σετ και break τον Novak Djokovic στα προημιτελικά της Ρώμης, ωστόσο η αναμέτρηση διεκόπη για δεύτερη φορά εξαιτίας της βροχής.

Ο Στέφανος ξεκίνησε πολύ καλά στον αγώνα, που άρχισε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι (τοπική). Προηγήθηκε με διπλό break στο 4-1, αλλά ο Djokovic κατάφερε να μειώσει σε 4-3, πριν ο αγώνας διακοπεί για πρώτη φορά, καθώς η βροχή στο Foro Italico άρχισε να δυναμώνει.

Μετά από 3,5 ώρες περίπου συνεχίστηκε το παιχνίδι, με τον Στέφανο να καταφέρνει να υπερασπιστεί το σερβίς του για το υπόλοιπο του σετ, κατακτώντας το με 6-4.


Στη συνέχεια έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και στο 2ο σετ, κάνοντας το break για το 2-1. Αυτό είναι και το τρέχον σκορ, καθώς μετά απ' αυτό το game ο αγώνας διακόπηκε ξανά.


Πριν από λίγο, ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί κανένας αγώνας για σήμερα και έτσι όσα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα εκκρεμούν, θα μεταφερθούν στο Σάββατο.

Εκτός από το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Djokovic, υπάρχει ακόμα ο προημιτελικός του Andrey Rublev με τον Lorenzo Sonego, που δεν ξεκίνησε, καθώς και ο προημιτελικός της Elina Svitolina με την Iga Swiatek, που επίσης δεν έχει ξεκινήσει. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots