ATP
Πολύ καλός Berrettini, απέκλεισε τον Murray (vid)

 
Πολύ καλός Berrettini, απέκλεισε τον Murray (vid)
tn team Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 18:31

Ικανός για μεγάλα πράγματα και στο γρασίδι δείχνει ο Matteo Berrettini, που έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και απέκλεισε από το Queen's Championships τον 5 φορές πρωταθλητή, Andy Murray.

O Berrettini χρειάστηκε 85 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Murray με 6-3, 6-3, σε έναν αγώνα που σέρβιρε πολύ καλά και πέτυχε 14 άσους. Κατάφερε επίσης να σβήσει και τα 3 break points που αντιμετώπισε, ενώ "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Βρετανού (3/8).

Στο 1ο σετ το έκανε δυο φορές, στο 5ο (3-2) και στο 9ο game (6-3), ενώ στο 2ο σετ έκανε ένα break νωρίς για να "ξεφύγει" με 3-0 και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του, φτάνοντας με ασφάλεια σ' αυτό το 6-3, χάρη στα πολύ καλά σερβίς του.

"Ήταν πολύ δύσκολο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Andy. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και πάντα ήταν εκεί, έως και τον τελευταίο πόντο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει από τον τραυματισμό του και του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Έπαιξα καλύτερα. Είμαι απλά χαρούμενος που επέστρεψε", είπε ο 25χρονος Ιταλός.

Ο Berrettini, ο οποίος είναι στο Νο.1 του ταμπλό της ιστορικής διοργάνωσης του Queen's, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά έναν ακόμη Βρετανό παίκτη, τον Daniel Evans. Ο τελευταίος, επικράτησε του Adrian Mannarino με 6-4, 7-6 (7).

Σε μια άλλη αναμέτρηση που έγινε σήμερα, ο Denis Shapovalov επικράτησε του Feliciano Lopez με 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά έναν εκ των Viktor Troicki και Feliciano Lopez.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots