ATP
Wild card απ' το Σινσινάτι για Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 - 18:20

O κάτοχος 2 τίτλων στo Western & Southern Open, Andy Murray, αποδέχτηκε τη wild card των διοργανωτών και θα αγωνιστεί στο Masters του Σινσινάτι σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.

Ο άλλοτε Νο.1 τενίστας στον κόσμο και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, Andy Murray, πήρε wild card από το Western & Southern Open του Σινσινάτι, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής 2 φορές, το 2008 και το 2011.

Ο Murray είχε αγωνιστεί και πέρσι στο Σινσινάτι, κερδίζοντας στον 2ο γύρο τον Alexander Zverev, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που έκανε την δύσκολη εγχείρηση στο ισχίο. Συνολικά έχει 33 νίκες σε 46 αναμετρήσεις στο Σινσινάτι (33-13), με την πορεία του πέρσι να ολοκληρώνεται στους "16", με την ήττα του από τον Milos Raonic.

Wild card για το κυρίως ταμπλό του Cincinnati πήρε και ο νεαρός Αμερικανός Sebastian Korda, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική χρονιά, έχοντας φτάσει στον 4ο γύρο του Wimbledon και στα προημιτελικά του Miami Masters νωρίτερα το 2021.

Ο 21χρονος Korda, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.45 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα - που είναι και το career high του, θα παίξει για 2η διαδοχική χρονιά στο κυρίως ταμπλό του Western & Southern Open, όπου μπήκε πέρσι μέσα από τα προκριματικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots