ATP
Nadal: "Είμαι καλά, αλλά θα ήθελα να πονάω λιγότερο"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Mike Lawrence/Citi Open
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 10:04

Ο Rafael Nadal μίλησε για τον πόνο που ένιωθε στο πόδι του στην πρώτη του αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον, εξηγώντας πως είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά και αρκετά ενοχλητικό.

"Είμαι σε καλή κατάσταση, απλά πρέπει να μειωθεί ο πόνος στο πόδι. Είναι αλήθεια αυτό" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Nadal, μετά τη νίκη του με 6-2, 4-6, 7-6 (1) επί του Jack Sock στην πρεμιέρα του στο Citi Open.

"Σωματικά λίγο-πολύ νιώθω καλά. Φυσικά χρειάζεσαι αγώνες σαν κι αυτόν μετά από έναν μήνα χωρίς ανταγωνισμό. Αλλά αυτό είναι μέρος της διαδικασίας. Το έχω περάσει πολλές φορές στην καριέρα μου, οπότε δεν με ανησυχεί. Χρειάζεται να κερδίζεις αγώνες σαν τον σημερινό, γιατί αυτό σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερα. Αν είμαι σε θέση να βελτιώσω και την κατάσταση με το πόδι μου, νομίζω τα άλλα θα έρθουν βήμα-βήμα", πρόσθεσε ο Ισπανός.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων δεν σκοπεύει για την ώρα να αποσύρει τη συμμετοχή του. Αν το πλάνο παραμείνει ως έχει, τα ξημερώματα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον Lloyd Harris από τη Νότια Αφρική.

"Θα κάνω μικρό ζέσταμα αύριο, θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα. Είναι μια άλλη μέρα αύριο, μια νέα ευκαιρία να παίξω μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό. Θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία ξανά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots