ATP
Στο ίδιο μισό Τσιτσιπάς και Nadal στο Τορόντο

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 - 19:18

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του National Bank Open στο Τορόντο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει στο ίδιο μισό του ταμπλό τον Rafael Nadal. Πιθανό να παίξει ξανά με τον Ugo Humbert στην πρεμιέρα του ο Τσιτσιπάς, επικίνδυνη πρεμιέρα και για τους Medvedev και Nadal. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στη δράση μετά τους Ολυμπιακούς την ερχόμενη εβδομάδα, για να παίξει στο Masters του Καναδά, στα γήπεδα του Tορόντο. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε απευθείας με bye, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Lorenzo Sonego και Ugo Humbert. Θυμίζουμε πως με τον Γάλλο ήταν ο τελευταίος του αγώνας στο Τόκιο, όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1 σετ.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Aslan Karatsev, Karen Khachanov και Cameron Norrie, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Casper Ruud και Felix Auger-Aliassime, ενώ στα ημιτελικά με τον Rafael Nadal.  

Ο Nadal, που δεν τα πήγε καλά στην Ουάσινγκτον, αφού έχασε από τον Lloyd Harris στον 3ο γύρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσει ξανά τον Harris στην πρεμιέρα του στο Τορόντο. Στη συνέχεια έχει πιθανούς αντιπάλους τους Grigor Dimitrov και Νικ Κύργιo, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Diego Schwartzman και Roberto Bautista Agut, επομένως θα έχει κι αυτός πολύ δύσκολη διαδρομή.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανό να συναντηθεί μαζί του ο Στέφανος μόνο στον τελικό, είναι ο Daniil Medvedev, που είναι και στο Νο.1 του ταμπλό. Ο 25χρονος Ρώσος θα αντιμετωπίσει σε μια πολύ επικίνδυνη πρεμιέρα έναν εκ των Daniel Evans και Alexander Bublik, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Jannik Sinner, στα προημιτελικά τον Hubert Hurkacz και στα ημιτελικά τους Andrey Rublev και Denis Shapovalov.

Πιθανά ζευγάρια 3ου γύρου (βάσει seedings):
[1] Medvedev - Sinner [16]
[12] De Minaur - Hurkacz [7]
[4] Rublev - Garin [13]
[11] Monfils - Shapovalov [5]
[6] Ruud - Auger-Aliassime [9]
[15] Karatsev - Tsitsipas [3]
[8] Schwartzman - Bautista Agut [10]
[14] Dimitrov - Nadal [2]

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει seedings):
[1] Medvedev - Hurkacz [7]
[4] Rublev - Shapovalov [5]
[6] Ruud - Tsitsipas [3]
[8] Schwartzman - Nadal [2]

Αναλυτικά η κλήρωση:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots