ATP
Ξανά ο Humbert στο δρόμο του Τσιτσιπά

 
Ugo Humbert
Ugo Humbert
tn team Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 - 20:02

Τον Ugo Humbert θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Τορόντο, λίγες μέρες μετά την πρόσφατη ήττα του από τον Γάλλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τη δυνατότητα να πάρει ρεβάνς για την ήττα του στο Τόκιο θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τον Ugo Humbert.

Ο 23χρονος Γάλλος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν και κέρδισε στη σημερινή του πρεμιέρα στο Τορόντο τον Lorenzo Sonego με 6-3, 6-4, για να μπει στον 2ο γύρο - εκεί όπου ο Τσιτσιπάς πέρασε απευθείας ως Νο.3 του ταμπλό.

O Humbert έσβησε και τα 6 break points που αντιμετώπισε στον αγώνα του με τον Sonego, ενώ αξιοποίησε τις 2 από τις 5 ευκαιρίες που είχε εκείνος, για να "σπάσει" το σερβίς του Ιταλού από μια φορά σε κάθε σετ και να φτάσει στη νίκη αυτή σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε 2 αναμετρήσεις με τον Τσιτσιπά, ο Γάλλος έχει μόνο νίκες. Εκτός από το πρόσφατο παιχνίδι τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον είχε κερδίσει σε ακόμα ένα πολύ αμφίρροπο ματς στο Masters του Παρισιού το 2020, σε έναν αγώνα που και τα τρια σετ κρίθηκαν σε tie-break.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots