ATP
Στο ίδιο μισό με Zverev ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Tyler Anderson/Tennis Canada
tn team Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 2:42

Στο ίδιο μισό του ταμπλό του Σινσινάτι βρίσκονται Στέφανος Τσιτσιπάς και Alexander Zverev, που είναι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά - πρεμιέρες που κρύβουν παγίδες για πολλά μεγάλα ονόματα. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Cincinnati Masters.

O Τσιτσιπάς, ο οποίος θα είναι και σ' αυτό το τουρνουά (όπως και στο Τορόντο), στο Νο.2 του ταμπλό, έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Sebastian Korda και Laslo Djere. Σίγουρα όχι εύκολη αποστολή σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν είναι απέναντι στον πολύ καλό φέτος - και δη στις σκληρές επιφάνειες - Korda.

Στον 3ο γύρο, εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Cristian Garin και Lorenzo Sonego ή κάποιον qualifier, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Matteo Berrettini και Felix Auger-Aliassime. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Berrettini έχει πιθανό αντίπαλο στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο τον πολύ επικίνδυνο Taylor Fritz.

Στα ημιτελικά, το πιθανότερο σενάριο δείχνει να είναι ο Τσιτσιπάς και ο Zverev, που αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Zverev, No.3 στο ταμπλό, θα παίξει για πρώτη φορά μετά το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο σε μια δύσκολη πρεμιέρα, απέναντι είτε στον Fabio Fognini, είτε στον Nikoloz Basilashvili. Στον 3ο γύρο είναι πιθανό να συναντήσει τον Ugo Humbert και στα προημιτελικά τον Casper Ruud.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζει το όνομα του Daniil Medvedev, που διασταυρώνεται με τον Pablo Carreno Busta ή τον Hubert Hurkacz στα προημιτελικά, καθώς και με τους Andrey Rublev και Denis Shapovalov στα ημιτελικά. Άλλο ένα αξιοσημείωτο ζευγάρι 2ου γύρου θα είναι αυτό του Rublev, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του είτε τον Aslan Karatsev είτε τον Marin Cilic.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά:
1ος γύρος: bye
2ος γύρος: Korda/Djere
3ος γύρος: Garin/Sonego
Προημιτελικά: Berrettini/Auger-Aliassime
Ημιτελικά: Zverev/Ruud
Τελικός: Medvedev/Rublev

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Medvedev - Carreno Busta [7]
[4] Rublev - Shapovalov [6]
[8] Ruud - Zverev [3]
[5] Berrettini - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Cincinnati Masters

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots