ATP
Στις 22:00 ο ημιτελικός του Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Gyles Dias/Tennis Canada
tennisnews team Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 11:44

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο court για να αντιμετωπίσει τον Reilly Opelka στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), με στόχο την πρόκριση στον τελικό του National Bank Open. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του National Bank Open στο Τορόντο, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Reilly Opelka. Ο Αμερικανός με τα πανίσχυρα σερβίς του θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Στέφανο, που θα αγωνιστεί για 7η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό σε Masters και παίζει φοβερό τένις όλη την εβδομάδα.

Για τον Opelka αυτός θα είναι ο πρώτος ημιτελικός σε Masters 1000 διοργάνωση. Άλλη  μια φορά έχουν συναντηθεί οι δυο τους, με τον Τσιτσιπά να παίρνει τυπικά τη νίκη, αλλά η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί στο 6-5 του 1ου σετ με εγκατάλειψη του Αμερικανού.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός του ανδρικού τουρνουά, ανάμεσα στον Daniil Medvedev και στον John Isner.

Στο Μόντρεαλ θα γίνουν οι ημιτελικοί των γυναικών, με την Aryna Sabalenka να αντιμετωπίζει την Karolina Pliskova και την Camila Giorgi την Jessica Pegula.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Τορόντο:

Stadium:
22:00 Stefanos Tsitsipas [3] v. Reilly Opelka COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Daniil Medvedev [1] v. John Isner COSMOTE SPORT 6HD

Μόντρεαλ:

Centre Court:
20:00 Aryna Sabalenka [1] v. Karolina Pliskova [4] COSMOTE SPORT 8HD
01:00 Camila Giorgi v. Jessica Pegula COSMOTE SPORT 8HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots