ATP
Με Auger-Aliassime στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 6:17

Tον Felix Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Western & Southern Open στο Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά από μια νέα εξαιρετική εμφάνιση, ο Auger-Aliassime επιβλήθηκε του Matteo Berrettini με 6-4, 6-3 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Cincinnati Masters.

Εκεί τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε τον Lorenzo Sonego νωρίτερα με 5-7, 6-3, 6-4.

Ο Auger-Aliassime ήταν σε πολύ καλή μέρα, κέρδισε τους 29 από τους 33 πόντους στα πρώτα του σερβίς, αντιμετώπισε μόνο ένα break point σε ολόκληρο το ματς και το έσβησε, ενώ "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Berrettini, για να φτάσει στην πρόκριση σε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Μόλις για 2η φορά θα αγωνιστεί σε έναν προημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης ο 21χρονος Καναδός, ο οποίος είχε κάνει την καλύτερη πορεία του σε ένα 1000άρι πριν ξεσπάσει η πανδημία, το 2019 στο Μαϊάμι.

Απέναντι στον Auger-Aliassime ο Τσιτσιπάς δυσκολευόταν αρκετά παλιότερα, στα πρώτα βήματά τους στα juniors, αλλά και στις πρώτες δυο αναμετρήσεις τους στο επαγγελματικό tour, όμως φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον Καναδό και μετράει 4 διαδοχικές νίκες απέναντί του, έχοντας το προβάδισμα με 4-2 στο head-2-head.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 02:00 τα ξημερώματα (του Σαββάτου) στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD. Ο νικητής του παιχνιδιού, θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης του Alexander Zverev με τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots