ATP
Νέες καταγγελίες-σοκ για Zverev: "Με γρονθοκόπησε και μου ευχήθηκε να πεθάνω"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Western & Southern Open / Ben Solomon
tn team Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 20:28

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την πρώην σύντροφο του Alexander Zverev, Olya Sharypova, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο να αντιδράει άμεσα με ανακοίνωση.

Η Olya Sharypova είχε μιλήσει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο για την κακοποιητική συμπεριφορά του Alexander Zverev κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με τον Γερμανό τενίστα να διαψεύδει τότε όλες τις κατηγορίες.

Η 24χρονη Ρωσίδα ήταν σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Ben Rothenberg, που όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε ένα μεγάλο άρθρο με όλη την ιστορία, το οποίο δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται και μερικές νέες, πολύ σοκαριστικές καταγγελίες για τον Zverev.

"Είχα πάει σε έναν χώρο περιποίησης και με πήρε οργισμένος τηλέφωνο, ρωτώντας γιατί δεν τον περίμενα. Όταν επέστρεψα, με έβρισε άσχημα και έφυγε από το δωμάτιο. Είχα λιποθυμικό επεισόδιο και έκανα ένεση ινσουλίνης. Όταν επέστρεψε, μου μέτρησε το επίπεδο ζαχάρου και μου φώναζε πως αν πεθάνω στο δωμάτιο του θα του δημιουργήσω πολλά προβλήματα. Μου έλεγε πως ήταν το θύμα της σχέσης, πως δεν τον άφηνα να συγκεντρωθεί και όταν του είπα να χωρίσουμε έγινε βίαιος. Με έπιασε από το λαιμό, με έσπρωξε στον τοίχο, με γρονθοκόπησε. Μου είπε: 'Ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιο μου. Είσαι σκουπίδι, δεν σε χρειάζομαι' και έφυγε", είπε χαρακτηριστικά η Sharypova.

Το περιστατικό αυτό σύμφωνα με τη Ρωσίδα συνέβη κατά τη διάρκεια του Shanghai Masters, τον Οκτώβριο του 2019. Έκτοτε, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν ξανά. Το περιστατικό που ήρθε πρώτο στο φως της δημοσιότητας για ξυλοδαρμό, είχε συμβεί λίγες μέρες πριν, στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια του US Open του 2019.

Στις αρχές του 2020, ο Zverev έκανε δεσμό με τη Brenda Patea, με την οποία έμειναν μόνο λίγους μήνες μαζί, αλλά το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία έμεινε έγκυος με το παιδί του, το οποίο μεγαλώνουν μαζί, διατηρώντας καλές σχέσεις.

Οι νέες καταγγελίες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο πολύ γρήγορα και ο ίδιος ο Zverev αντέδρασε άμεσα, βγάζοντας μια ανακοίνωση σήμερα, στην οποία επιμένει πως όλα όσα αναφέρει η Sharypova είναι ψέματα.

"Την υπόθεση έχουν αναλάβει Γερμανοί και Αμερικάνοι δικηγόροι μου. Έχουν ήδη διατάξει προκαταρκτική έρευνα κατά της πηγής της είδησης και του ανθρώπους που κοινοποίησε τις ψεύτικες καταγγελίες. Το δικαστήριο που μας ακροάστηκε, κατέληξε πως οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος μου ήταν δυσφημιστικές και ψευδείς. Οι δικηγόροι μου συνέχισαν με επιπλέον νομικές διαδικασίες κατά του αρθρογράφου.

Αρνούμαι κατηγορηματικά πως έχω παρενοχλήσει την Olya και στηρίζω απόλυτα τη δημιουργία του προγράμματος κατά της ενδοοικογενειακής βίας από την ΑΤΡ. Δεν θα δώσω συνέχεια σ' αυτό το θέμα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots