ATP
Πράξη αγάπης από τον Berrettini σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες (pics)

 
Πράξη αγάπης από τον Berrettini σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες (pics)
tn team Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:29

Ο αθλητισμός προσφέρει πάντα συναρπαστικές ιστορίες όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Ο Matteo Berrettini έστειλε κουτιά με πίτσες σε μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους που φιλοξενούνται στο Casa di Andrea της Ρώμης.

Ο δήμος της Ρώμης ξεκίνησε την ανοικοδόμηση ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου στη πόλη, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει παιδιά με σοβαρές ασθένειες και μέλη της οικογένειας τους. Ο χώρος αυτός ονομάστηκε Casa di Andrea.

Mattheo Berrettini μαζί με τη κίνηση "Atleti al tuo fianco" (σ.σ "ο αθλητής δίπλα σου") αποφάσισε να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν θεραπευτικές αγωγές και μεταμοσχεύσεις στο νοσοκομείο Bambin Gesu και τις οικογένειες τους, που φιλοξενούνται στο Casa di Andrea, στέλνοντας το βράδυ της Κυριακής κουτιά με πίτσα.

"Ο καρκίνος είναι μια μάχη της ζωής, οι επαγγελματίες αθλητές μπορούν να το κατανοήσουν καθώς δίνουν μάχες οι οποίες όμως περιορίζονται στον αθλητικό χώρο" δήλωσε ο γιατρός Alberto Tagliapietra, ο οποίος είναι επικεφαλής της κίνησης "Atleti al tuo fianco".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots