ATP
Zverev: "Ήξερα πως μετά την ήττα του Στέφανου ήμουν το φαβορί"

 
Zverev: "Ήξερα πως μετά την ήττα του Στέφανου ήμουν το φαβορί"
tn team Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 15:26

Το γεγονός πως ο αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά τον έκανε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Indian Wells, έκανε τη δική του ήττα από τον Taylor Fritz ακόμα πιο οδυνηρή, όπως ο ίδιος ο Alexander Zverev ανέφερε μετά τον αγώνα.

"Προφανώς δεν ήταν η μέρα μου σήμερα. Ήμουν κοντά στη νίκη, αλλά το επίπεδο του τένις μου δεν ήταν εκεί. Ο Fritz έκανε ένα σπουδαίο ματς και του αξίζει να είναι στα ημιτελικά, αλλά δεν είναι εύκολο να το αποδεχτώ αυτό πνευματικά", είπε ο Zverev στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα του από τον Αμερικανό, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε με 5-2 στο 3ο σετ και είχε ένα match point για το 6-2 και ακόμα ένα στο σερβίς του στο 5-3, 40-30.

Επιπλέον, ήταν και μια χαμένη ευκαιρία για τον Zverev, που ήταν ο μοναδικός παίκτης από το Top 25 που βρισκόταν ακόμα στο ταμπλό, μετά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά. Αν κέρδιζε τον Fritz, θα διεκδικούσε τον 6ο τίτλο Masters της καριέρας του παίζοντας με τον Nikoloz Basilashvili στα ημιτελικά και με έναν εκ των Grigor Dimitrov και Cameron Norrie στον τελικό.

"Αυτή η ήττα πόνεσε, επειδή ήξερα πως μετά την ήττα του Στέφανου ήμουν το μεγάλο φαβορί για να κερδίσω το τουρνουά. Παρόλα αυτά, το τένις μου δεν ήταν εκεί", επανέλαβε απογοητευμένος ο 24χρονος Γερμανός.

Ο Zverev αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για το τελευταίο μέρος της σεζόν, τα indoor τουρνουά, ξεκινώντας σε 10 περίπου μέρες τις υποχρεώσεις του από τη Βιέννη.

"Το επόμενο τουρνουά θα είναι το 500άρι της Βιέννης και ελπίζω να τα πάω καλά εκεί, αλλά τώρα το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στο σπίτι μου. Ήταν μια μεγάλη σεζόν και έπαιξα αρκετά καλά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots