ATP
"Αυτοκτονία" Zverev, στα ημιτελικά ο Fritz! (vids)

 
Taylor Fritz
Taylor Fritz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 2:14

Ο Alexander Zverev προηγήθηκε με σετ, κέρδιζε με 5-2 στο 3ο σετ, έχασε δυο match points και στο τέλος ηττήθηκε από τον Talor Fritz, που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Indian Wells Masters.

Ο Zverev έχασε μέσα από τα χέρια του το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Indian Wells και ηττήθηκε από τον Fritz με 4-6, 6-3, 7-6 (3).

Ο Zverev ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και ο μοναδικός παίκτης από το Top 25 που συνέχιζε στο τουρνουά, μετά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά νωρίτερα σήμερα.

Ο Zverev κέρδισε το 1ο σετ, ενώ στο 3ο σετ έκανε νωρίς το break και προηγήθηκε με 3-0. Ήταν μπροστά με 5-2 και είχε δυο match points, ένα στο 8ο game για το 6-2 και ένα στο δικό του σερβίς στο 9ο game, στο 5-3, 40-30.

Ο Fritz τα έσβησε και τα δυο και κατάφερε να ισορροπήσει το σετ στο 5-5. Αργότερα έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί επιβλήθηκε του Γερμανού με 7-3, για να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτός ήταν ο πρώτος προημιτελικός σε Masters διοργάνωση για τον Fritz, που κατάφερε να τον κερδίσει και να προκριθεί στον σημαντικότερο ημιτελικό του στο tour.

Το ίδιο έκανε και ο επόμενος αντίπαλός του, Nikoloz Basilashvili, που κέρδισε νωρίτερα τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots