ATP
Στο ίδιο μισό Djokovic και Τσιτσιπάς στο Bercy

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © GEPA-pictures
tn team Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 13:13

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τελευταίου Masters της χρονιάς στο Παρίσι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Novak Djokovic. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Από την πρεμιέρα του θα έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια ο Τσιτσιπάς, ο οποίος πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Lloyd Harris και Alex De Minaur.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στον 3ο γύρο, μπορεί να παίξει με τον Roberto Bautista Agut, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Hubert Hurkacz και Felix Auger-Aliassime. Σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό βρίσκεται και ο Andy Murray, που θα κάνει την πρεμιέρα του απέναντι σε qualifier και αν κερδίσει είναι πολύ πιθανό να παίξει με τον Auger-Aliassime στον 2ο γύρο.

Στα ημιτελικά, ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον κορυφαίο του ταμπλό, Novak Djokovic, που θα επιστρέψει στη δράση μετά από το US Open. Ο Djokovic έχει πιθανούς αντιπάλους τους Fabio Fognini και Marton Fucsovics στην πρεμιέρα του στον 3ο γύρο, τον Gael Monfils στον 3ο γύρο και τους Andrey Rublev και Cameron Norrie στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό - και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Djokovic μόνο στον τελικό - βρίσκονται οι Daniil Medvedev και Alexander Zverev. O Medvedev θα ξεκινήσει την πορεία του από τον 2ο γύρο, απέναντι στο νικητή του αγώνα μεταξύ των Ilya Ivashka και Albert Ramos-Vinolas.

Στον 3ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Aslan Karatsev και Marin Cilic, ενώ στα προημιτελικά τον Jannik Sinner. Στα ημιτελικά βεβαίως μπορεί να συναντηθεί με τον Zverev, που με τη σειρά του θα ξεκινήσει το τουρνουά από τον 2ο γύρο, ενάντια σε έναν εκ των Dusan Lajovic και Mackenzie McDonald. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Grigor Dimitrov και στα προημιτελικά με τον Casper Ruud.

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει seeding):

[1] Djokovic - Rublev [5]
[3] Tsitsipas - Hurkacz [7]
[6] Ruud - Zverev [4]
[8] Sinner - Medvedev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Paris Masters:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots