ATP
Bercy: Η κλήρωση του διπλού

 
Bercy: Η κλήρωση του διπλού
© Rolex Paris Masters / FFT
tn team Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 14:45

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διπλού στο Rolex Paris Masters, με την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς και των Novak Djokovic, Andrey Rublev, Karen Khachanov και Fabio Fognini.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα στα διπλά, στο Masters του Παρισιού, με συμπαίκτη τον πολύ έμπειρο παίκτη διπλών, Aisam-Ul-Haq Qureshi, από το Πακιστάν.

Στον 1ο γύρο οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Benjamin Bonzi και Arthur Rinderknech, που πήραν wild card από τη διοργάνωση. Αν προκριθούν, Τσιτσιπάς και Qureshi θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο τους Ivan Dodig και Marcelo Melo, Νο.8 στο ταμπλό.

Στο διπλό θα παίξει και ο Djokovic, που θα μοιραστεί την πλευρά του στο court με τον συμπατριώτη και φίλο του, Filip Krajinovic. Οι δυο Σέρβοι θα παίξουν στον 1ο γύρο με τους Αυστραλούς Alex De Minaur και Luke Saville και αν κερδίσουν θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο τους John Peers και Filip Polasek, Νο.6 στο ταμπλό.

Τέλος, στο διπλό θα αγωνιστούν και οι Karen Khachanov και Andrey Rublev, που θα αγωνιστούν μαζί και θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τη δυνατή ομάδα των Jamie Murray και Bruno Soares.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού στο Paris Masters:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots