ATP
Ήττα για Τσιτσιπά και Qureshi στο διπλό

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © GEPA-pictures
tn team Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 - 20:09

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Aisam-ul-Haq Qureshi ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του διπλού του Rolex Paris Masters από τους Benjamin Bonzi και Arthur Rinderknech.

Μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού και δυο κλειστά σετ, οι Γάλλοι Bonzi και Rinderknech, που είχαν και τη στήριξη του κοινού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κέρδισαν τον Τσιτσιπά και τον Qureshi με 7-6 (3), 6-4 και προκρίθηκαν στα "16" καλύτερα ζευγάρια του Rolex Paris Masters.

Στο 1ο σετ οι Τσιτσιπάς και Qureshi δεν κινδύνεψαν σε κανένα service game τους, αλλά έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το break στο 8ο game, όταν είχαν break point (deciding point) στο 40-40. Οι Γάλλοι έμειναν "όρθιοι" σε εκείνο το σημείο και τελικά πήραν το σετ στο tie-break, όπου είχαν προηγηθεί με 6-1 και αξιοποίησαν το 3ο τους set point.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς και ο Qureshi έκαναν πρώτοι το break και προηγήθηκαν με 2-1, η απάντηση όμως των Bonzi και Rinderknech ήταν άμεση, για το 2-2. Στη συνέχεια οι Γάλλοι επέστρεψαν από το 15-40 και έσωσαν 3 συνεχόμενες ευκαιρίες, για να κρατήσουν το σερβίς τους και να προηγηθούν με 3-2. Λίγα λεπτά μετά, απείλησαν το σερβίς του Στέφανου και δημιούργησαν ένα match point, το οποίο αξιοποίησαν για να πάρουν τη νίκη κάνοντας το 6-4.

Στον 2ο γύρο του διπλού του Paris Masters, οι Bonzi και Rinderknech θα αντιμετωπίσουν τους Ivan Dodig και Marcelo Melo, Νο.8 ζευγάρι στο ταμπλό.

Ο Στέφανος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο μονό αύριο, για τον 2ο γύρο του παρισινού Masters, με αντίπαλο τον Alexei Popyrin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots