ATP
Τσιτσιπάς: "Γι' αυτό αποχώρησα στη μέση του αγώνα"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Nicolas Gouhier / FFT
tn team Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - 19:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μερικές πληροφορίες για τον τραυματισμό του, με τον οποίο έχει αναγκαστεί να αγωνιστεί και σ' άλλα τουρνουά στο παρελθόν, τονίζοντας πως το σώμα του δεν μπορούσε να αντέξει τον πόντο, αλλά την ίδια στιγμή δεν αντέχει και να μην είναι ανταγωνιστικός.

Ο Τσιτσιπάς τα εξήγησε όλα αυτά σε δημοσίευση που έκανε στα social media. Αποκάλυψε πως με τον τραυματισμό αυτό έπαιξε και σε άλλα τουρνουά, αλλά φρόντισε να μην το δείξει. Όπως έγραψε ακόμα χρειάζεται όμως να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του, ώστε να μην έχει κάποιο σημαντικότερο πρόβλημα στο μέλλον.

Η δημοσίευση του Στέφανου:

"Το σώμα μου δεν μπορούσε να αντέξει τον πόνο αλλά δεν αντέχω να μην είμαι ανταγωνιστικός. Οι τραυματισμοί είναι ο καλύτερός μας δάσκαλος για το πόση αγάπη έχουμε για ένα άθλημα και χθες αναγκάστηκα να εγκαταλείψω από έναν αγώνα λόγω μιας φλεγμονής στον αγκώνα μου που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό.

Αγωνίζομαι σιωπηλά για μερικά τουρνουά τώρα, αντιμετωπίζοντας αυτό τον τραυματισμό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου για να έχω μέλλον στο άθλημα που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ακόμα, αλλά επειδή κάποιοι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί αποχώρησα στη μέση του αγώνα, αυτός είναι ο λόγος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots