ATP
Αποσύρεται από το ATP Finals o Τσιτσιπάς!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Nicolas Gouhier/FFT
tennisnews team Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 13:42

Σύμφωνα με το Sky Sport, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το ATP Finals, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγκώνα.

Όπως μετέδωσε το Sky Sport Italia πριν από λίγο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το ATP Finals και αναμένεται μόνο η επισημοποίηση της απόφασής του.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς εγκατέλειψε τον αγώνα του με τον Alexei Popyrin στο Παρίσι εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγκώνα, ενώ χθες διέκοψε την προπόνησή του με το ίδιο πρόβλημα, το οποίο εμφανώς τον ταλαιπωρούσε και στον αγώνα του με τον Andrey Rublev στο Τορίνο.

Απ' ότι φαίνεται, πήρε τη δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσει στο ATP Finals και, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα τον αντικαταστήσει στον αποψινό αγώνα με τον Ruud ο Cameron Norrie.

Ο Βρετανός είναι ο δεύτερος alternate του Finals, αφού χθες μπήκε ήδη ο πρώτος, Jannik Sinner, που αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Matteo Berrettini. Αυτό ανησυχεί τους διοργανωτές, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καλέσει εκτάκτως στο Τορίνο και τον Aslan Karatsev, καθώς αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα του είναι και ο Hubert Hurkacz!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots