ATP
Στο Νο.215 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 14:52

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε 6 ακόμα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών της ΑΤΡ, ανέβηκε στο Νο.215 και βελτίωσε το career high του.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος κατέκτησε δυο συνεχόμενους τίτλους με συμπαίκτη των Βούλγαρο Alexander Donski σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων στο Saint Dizier και στο Villers Les Nancy της Γαλλίας, κέρδισε κι άλλο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Συγκεκριμένα ανέβηκε 6 θέσεις ψηλότερα σήμερα και βελτίωσε για μια ακόμα φορά το career high του, ανεβαίνοντας στο Νο.215 του κόσμου.

Αρκετό έδαφος κέρδισε και ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο οποίος άφησε πίσω του 27 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.337 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών (έχει career high το Νο.290).

Στο Νο.356 στα διπλά είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος κέρδισε 32 θέσεις σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, όπου βρίσκεται στο Νο.426 και στο Νο.2 της χώρας μας.

Φυσικά Νο.1 Έλληνας τενίστας είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μονά και διπλά. Στα μονά είναι στο Νο.4 του κόσμου, απ' όπου θα τερματίσει και τη σεζόν, ενώ στα διπλά είναι στο Νο.129.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots