ATP
Αγαπημένος του κοινού για 19η σερί χρονιά ο Federer!

 
Roger Federer
Roger Federer © ATP Tour
tn team Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 21:13

Αγωνίστηκε μόλις σε 5 τουρνουά, όμως ο Roger Federer κέρδισε και φέτος βραβείο ΑΤΡ, αφού αναδείχθηκε αγαπημένος παίκτης του κοινού για 19η διαδοχική χρονιά!

Οι fans του τένις σε όλο τον κόσμο "μίλησαν", δίνοντας και φέτος την ψήφο τους στον Roger Federer, που κέρδισε το βραβείο Fans' Favourite για 19η συνεχόμενη σεζόν!

Ο Federer, ο οποίος έγινε 40 ετών τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποίησε την επιστροφή του στο tour τον Μάρτιο, μετά τις δυο επεμβάσιες που έκανε στο γόνατο το 2020.

Έπαιξε σε 5 συνολικά τουρνουά, εστιάζοντας στη σεζόν του γρασιδιού και κάνοντας μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon. Δεν αγωνίστηκε όμως ξανά, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε αναρρώσει πλήρως και θα χρειαστεί να κάνει ένα νέο διάλειμμα από την αγωνιστική δράση. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει, έχοντας αποκλείσει ήδη την Αυστραλία.

Ο Federer είναι μονίμως ο αγαπημένος των φιλάθλων τις δυο τελευταίες δεκαετίες και βεβαίως το βραβείο Fans' Favourite είναι αυτό που έχει κερδίσει τις περισσότερες φορές. Έχει κερδίσει επίσης το Stefan Edberg Sportmanship Award 13 φορές, το βραβείο του παίκτη της χρονιάς 5 φορές, το Arthur Ashe Humanitarian Award 2 φορές και το Comeback Player of the Year μια φορά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots