ATP
Τσιτσιπάς: "Προληπτικό βήμα για Μελβούρνη"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Pete Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 - 11:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε πως για προληπτικούς λόγους απέσυρε τη συμμετοχή του από το μονό σήμερα, καθώς δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Australian Open. Θα αγωνιστεί στο διπλό σήμερα.

Σε μια δήλωση του για τη διοργάνωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε πως ήταν προληπτικοί οι λόγοι για τους οποίους απέσυρε τη συμμετοχή του σήμερα, από την αναμέτρησή του με τον Hubert Hurkacz για το ATP Cup.

"Η αποθεραπεία μου από την εγχείρηση στον αγκώνα τον Νοέμβριο, είναι στο σωστό δρόμο για τη Μελβούρνη και σήμερα ήταν ένα προληπτικό βήμα για να είμαι σίγουρος πως θα είμαι στη Μελβούρνη. Θα το βλέπουμε μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, έως τότε", είπε ο Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας απέσυρε τη συμμετοχή του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Hurkacz και στη θέση του μπήκε ο Αριστοτέλης Θάνος, που στην πρώτη του παρουσία στο ATP Cup κλήθηκε να παίξει με το Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης και να κερδίσει σημαντικές εμπειρίες.

Ο Στέφανος πάντως αποφάσισε να μπει στο διπλό για να παίξει, όπου μαζί με τον Μιχάλη Περβολαράκη θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη για την ελληνική ομάδα, απέναντι στους Hurkacz και Jan Zielinski.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots