ATP
ATP Cup: Ήττες για Ιταλία και Γερμανία στην πρεμιέρα!

 
Alex De Minaur
Alex De Minaur © Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 - 14:14

Δυο από τα μεγάλα φαβορί του φετινού ATP Cup, η Ιταλία και η Γερμανία, γνώρισαν ήττες στις πρεμιέρες τους στο τουρνουά, από την Αυστραλία και τη Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα.

Η Γερμανία του Alexander Zverev και η πανίσχυρη Ιταλία των Matteo Berrettini και Jannik Sinner, ξεκίνησαν με ήττες τις προσπάθειές τους στο ATP Cup, με την Αυστραλία και τη Μεγάλη Βρετανία να παίρνουν αμφότερες πολύτιμες νίκες.

Ο Zverev έκανε πολύ καλό ποδαρικό στο 2022, κερδίζοντας στη δύσκολη πρεμιέρα του στο ATP Cup τον Cameron Norrie με 7-6 (2), 6-1. Αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Γερμανία, αφού νωρίτερα ο Dan Evans είχε κερδίσει τον Jan-Lennard Struff με 6-1, 6-2.

Στο διπλό, που έκρινε τη νικήτρια ομάδα, οι Βρετανοί με τους Dan Evans και Jamie Murray ήταν καλύτεροι από τους Kevin Krawietz και Zverev, παίρνοντας τη νίκη με 6-3, 6-4.

Μια πολύ μεγάλη νίκη πήρε και η οικοδέσποινα Αυστραλία, που επίσης στο διπλό κέρδισε την Ιταλία με 2-1.

Ο Jannik Sinner έκανε το καθήκον του απέναντι στον Max Purcell και πήρε τη νίκη με 6-1, 6-3, στη συνέχεια όμως ο Matteo Berrettini δεν τα κατάφερε απέναντι στον Alex De Minaur, που αποδείχτηκε πιο έτοιμος και επιβλήθηκε του κορυφαίου Ιταλού με 6-3, 7-6 (4).

Στο διπλό, οι πολύ καλή ομάδα των Αυστραλών, John Peers και Luke Saville, επικράτησε των Ιταλών Berrettini και Simone Bolelli, με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots