ATP
To μήνυμα του Monfils μετά τη "βαριά" ήττα στο Μονπελιέ

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - 10:08

Ο Gael Monfils δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον πρώτο του αγώνα στη Γαλλία για φέτος, γνωρίζοντας "βαριά" ήττα από τον Mikael Ymer. Λίγες ώρες μετά μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Twitter, λέγοντας πως είναι σημαντικό να μοιράζεται με τον κόσμο και τις κακές στιγμές και όχι μόνο τις καλές.

"Δεν ήμουν καλά απόψε. Δεν θέλω να κάνω tweet μόνο όταν κερδίζω και να δείχνω τη θετική πλευρά. Έπαιξα άσχημα και θα ήταν πολύ εύκολο να πω πως θα έπρεπε να παίξω διαφορετικά. Ξέρω πως πολλοί περιμένατε να παίξω στο υψηλότερο μου επίπεδο για το πρώτο τουρνουά στη χρονιά που παίζω στη Γαλλία και εγώ είμαι ο πρώτος που έχω απογοητευτεί", έγραψε ο Monfils στο Twitter, συνεχίζοντας:

"Αυτή η σεζόν τώρα ξεκινάει. Θα έρθουν μεγάλοι αγώνες, θα έρθουν κακοί αγώνες, απογοητεύσεις και νίκες. Αλλά έτσι είναι το τένις. Κερδίζουμε μαζί, αλλά χάνουμε και μαζί. Τώρα είναι ώρα να αναρρώσω και να προετοιμαστώ για το επόμενο τουρνουά."

Ο Monfils έπαιξε πάρα πολύ καλά στην Αυστραλία και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στο ξεκίνημα της χρονιάς. Γι' αυτό και το στραβοπάτημα και ο αγώνας που έχασε σε λιγότερο από μια ώρα από τον Ymer ήταν μια μεγάλη έκπληξη, πόσω μάλλον για ένα αγαπημένο του τουρνουά, στην πατρίδα του.

Το καλό για τον 35χρονο Γάλλο είναι πως η νέα αρχή θα έρθει πολύ σύντομα, αφού θα αγωνιστεί και την επόμενη εβδομάδα, στο 500άρι του Ρότερνταμ. Μια εβδομάδα αργότερα θα επιστρέψει στην πατρίδα του, για το 250άρι της Μασσαλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots