ATP
Πρόκριση σε 50 λεπτά για τον Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Open Sud de France
tn team Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 - 0:33

Μόνο 50 λεπτά χρειάστηκε ο Alexander Zverev, για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Adrian Mannarino και να προκριθεί στα ημιτελικά του Open Sud de France.

Ο Zverev συνέτριψε τον Mannarino με 6-1, 6-0 και πήρε μέσα σε 50 λεπτά την πρόκριση για την 4άδα του Open Sud de France στο Μονπελιέ.

Ο Zverev πέτυχε 8 άσους, έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε και "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Mannarino, 3 σε κάθε σετ, για να φτάσει πολύ άνετα στη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά.

Ο 24χρονος Γερμανός, πρωταθλητής στο Open Sud de France το 2017, βελτίωσε το ρεκόρ του στο Μονπελιέ σε 9-1 νίκες και θα παίξει στα ημιτελικά αύριο με τον Mikael Ymer.

Ο 23χρονος Σουηδός έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του και επικράτησε του Richard Gasquet νωρίτερα με 7-5, 6-7 (6), 6-1.

Στον άλλον ημιτελικό του Μονπελιέ θα παίξουν οι Filip Krajinovic και Alexander Bublik. O Bublik πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Roberto Bautista Agut με 6-4, 2-6, 7-6 (4), ενώ ο Krajinovic απέκλεισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Damir Dzumhur, με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots