ATP
Άνετος και ωραίος ο Στεφ! (vids)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 17:15

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα και πήρε άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία εξασφάλισε την παρουσία του στους αυριανούς προημιτελικούς του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Ilya Ivashka με 6-4, 6-1 σε 71 μόνο λεπτά.

Ήταν η πρώτη συνάντηση του Στέφανου με τον Ivashka, που έχει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και το έδειξε αυτό στο 1ο σετ, στο οποίο κόντραρε τον Έλληνα πρωταθλητή για αρκετή ώρα και είχε και μια ευκαιρία για να κάνει break σε κομβικό σημείο.

Ο Τσιτσιπάς, έσβησε το μοναδικό break point του Λευκορώσου στο 9ο game του 1ου σετ (4-4, 30-40), ενώ νωρίτερα είχε και εκείνος 4 χαμένες ευκαιρίες για break, για να κερδίσει τα 8 από τα 9 τελευταία games του αγώνα, αφού το break που έκανε στο 10ο game για το 6-4 του 1ου σετ, του άνοιξε το δρόμο για να κυριαρχήσει απολύτως στο 2ο σετ και να το κερδίσει πολύ ευκολότερα με 6-1.

Ο Τσιτσιπάς, ημιφιναλίστ πέρσι στο Ρότερνταμ, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Alex De Minaur για μια θέση στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament. Θα είναι η 7η συνάντησή του με τον νεαρό Αυστραλό στο tour, τον οποίο έχει κερδίσει και τις 6 προηγούμενες (6-0), με πιο πρόσφατη τη συνάντησή τους στο Indian Wells τον περσινό Οκτώβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots