ATP
Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Abierto Mexicano
tn team Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 11:45

Σε δυο ημιτελικούς θα αγωνιστεί τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ θα αναμετρηθούν ξανά μετά τον τελικό του Australian Open, οι Rafael Nadal και Daniil Medvedev. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στο Ακαπούλκο.

Στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου θα μπει στη μάχη των ημιτελικών του Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie. Θα είναι η δεύτερη συνάντησή τους στo tour, μετά τον περσινό τελικό της Λυών, όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 6-3, 6-3.

Στις 06:00 το πρωί θα γίνει ο δεύτερος και πολύ μεγάλος ημιτελικός, ανάμεσα στον Daniil Medvedev και τον Rafael Nadal, σε έναν επαναληπτικό του επικού τελικού που έδωσαν στο Australian Open τον προηγούμενο μήνα. Θα είναι η 6η αναμέτρηση μεταξύ των δυο τους, με τον Ισπανό να προηγείται με 4-1 στις νίκες.

Ο Τσιτσιπάς αναμένεται να δώσει και δεύτερο αγώνα, καθώς συμμετέχει και στα ημιτελικά του διπλού. Μαζί με τον συμπαίκτη του, Feliciano Lopez, θα αντιμετωπίσουν νωρίς το πρωί (ανάλογα και από το πότε θα τελειώσει τον αγώνα του στο μονό) τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara στο Grandstand.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/02):

Estadio:
04:00 Stefanos Tsitsipas [3] v. Cameron Norrie [6] COSMOTE SPORT 8HD
06:00 Daniil Medvedev [1] v. Rafael Nadal [4] COSMOTE SPORT 8HD

Grandstand:
(όχι πριν τις 05:00 - μετά από ξεκούραση)
Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara v. Feliciano Lopez/Stefanos Tsitsipas

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots