ATP
Στον τελικό του διπλού Τσιτσιπάς και Lopez!

 
Στον τελικό του διπλού Τσιτσιπάς και Lopez!
© Abierto Mexicano
tn team Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 7:26

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Feliciano Lopez συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στο Ακαπούλκο και απέκλεισαν στα ημιτελικά τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara με 2-0 σετ!

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο του Ακαπούλκο έκαναν οι Feliciano Lopez και Στέφανος Τσιτσιπάς, που νίκησαν τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara με 6-4, 6-4 στα ημιτελικά του Abierto Mexicano.

Οι Τσιτσιπάς και Lopez, οι οποίοι έσβησαν 5 match points στον χθεσινό προημιτελικό με τους Νο.2 του ταμπλό, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, συμμετέχουν μόλις για 2η φορά μαζί σε τουρνουά.

Και την πρώτη φορά είχαν δείξει πολύ καλά στοιχεία, φτάνοντας στα προημιτελικά της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο και χάνοντας στις λεπτομέρειες με 8-10 στο match tie-break από τους Cabal και Farah.

Στο Ακαπούλκο προκρίθηκαν στον τελικό και θα διεκδικήσουν αύριο τον τίτλο ενάντια στους Νο.4 του ταμπλό, Marcelo Arevalo και Jean-Julian Rojer, που κέρδισαν στον άλλον ημιτελικό τους Hans Hach Verdugo και John Isner με 7-5, 7-5.

Για τον Τσιτσιπά αυτός θα είναι ο 2ος τελικός στο tour στα διπλά, καθώς ήταν φιναλίστ μαζί με τον Wesley Koolhof τον Μάρτιο του 2019 στο Masters του Μαϊάμι.

Ο 40χρονος Lopez έχει παίξει σε άλλους 16 τελικούς στο διπλό στο παρελθόν, κερδίζοντας τους 5 από αυτούς. Ο τελευταίος του τελικός και τίτλος, ήταν στο 500άρι του Queen's του Λονδίνου, όπου κέρδισε μαζί με τον Andy Murray.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots