ATP
Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Lopez (vid)

 
Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Lopez (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 9:45

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Στέφανου Τσιτσιπά και του Feliciano Lopez στο διπλό έβαλαν οι John Isner και Jack Sock.

Οι δυο Αμερικανοί, αφού σταμάτησαν το σερί των πρωταθλητών του Australian Open, Νικ Κύργιου και Θανάση Κοκκινάκη, απέκλεισαν από το Indian Wells και τους πρωταθλητές του Ακαπούλκο, Στέφανο Τσιτσιπά και Feliciano Lopez, κερδίζοντάς τους με 7-5, 6-4.

Ο Τσιτσιπάς και ο Lopez είχαν την πρώτη ευκαιρία για να "σπάσουν" το σερβίς των Αμερικανών στο ματς, σε deciding point στο 3-4, αλλά δεν τα κατάφεραν και οι Isner και Sock ισοφάρισαν σε 4-4.

Στη συνέχεια οι Αμερικανοί έφτασαν στο break στο κρίσιμο 11ο game, πέρασαν μπροστά για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 6-5 και σέρβιραν επιτυχώς για την κατάκτηση του 1ου σετ στο 7-5.

Isner και Sock άνοιξαν το 2ο σετ με break και προηγήθηκαν με 1-0, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν από το 0-40 και έκαναν το 2-0! Οι Lopez και Τσιτσιπάς δεν παρέδωσαν τα όπλα, κατάφεραν να φτάσουν στο break και ισοφάρισαν σε 3-3 στο 6ο game, όμως στο 9ο game Isner και Sock έφτασαν σε ακόμα ένα break για το 5-4 και αυτή τη φορά ήταν καθοριστικό, αφού με love service game του Isner ολοκλήρωσαν το ματς, έπειτα από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Στα ημιτελικά του διπλού του Indian Wells, Isner και Sock θα αντιμετωπίσουν τον Alexander Zverev και τον Andrey Golubev, που απέκλεισαν δυο άλλους Αμερικανούς, τους Taylor Fritz και Tommy Paul, με 6-4, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots