ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 20:45

Στο ίδιο μισό με τον κορυφαίο του ταμπλό, Daniil Medvedev, κληρώθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Miami Masters. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο του Μαϊάμι, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Γερμανό Daniel Altmaier, είτε κάποιον qualifier. Εφόσον επιβεβαίωσει τα προγνωστικά, διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον Alex De Minaur και στον 4ο γύρο με τον ημιφιναλίστ του Indian Wells, Carlos Alcaraz.

Στα προημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Felix Auger-Aliassime, από τον οποίο είχε ηττηθεί στον τελικό του Ρότερνταμ, καθώς και με τον πρωταθλητή του Indian Wells, Taylor Fritz.

Στα ημιτελικά, μπορεί να συναντηθεί με τον Daniil Medvedev, Νο.1 στο ταμπλό. Ο Medvedev μπορεί να παίξει στην πρεμιέρα του με τον Andy Murray, που θα πρέπει να κερδίσει πρώτα στον 1ο γύρο τον Federico Delbonis. Στον 3ο γύρο ο Medvedev διασταυρώνεται με τον Cristian Garin, στον 4ο με τον Roberto Bautista Agut και στα προημιτελικά με τους Denis Shapovalov και Hubert Hurkacz.

Στο άλλο μισό του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Medvedev μόνο στον τελικό, βρίσκονται οι Alexander Zverev, Matteo Berrettini και Andrey Rublev. O Zverev είναι στο Νο.2 του ταμπλό, εξαιτίας των απουσιών των Novak Djokovic και Rafael Nadal.

Στην πρεμιέρα του θα παίξει είτε με qualifier, είτε με τον Borna Coric, ενώ στον 3ο γύρο είναι πιθανό να συναντηθεί με τον Grigor Dimitrov. Στον 4ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Diego Schwartzman, στα προημιτελικά τους Casper Ruud και Cameron Norrie και στα ημιτελικά τους Berrettini και Rublev.

O τελευταίος, ενδέχεται να ξεκινήσει την προσπάθειά του με ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Νικ Κύργιο, που θα είναι ο αντίπαλός του αν κερδίσει στον 1ο γύρο τον Adrian Mannarino.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Medvedev - Hurkacz [8]
[3] Tsitsipas - Auger Aliassime [7]
[5] Rublev - Berrettini [4]
[6] Ruud - Zverev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Miami Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots