ATP
Ήττα από το Νο.2 του ταμπλό για Τσιτσιπά και Lopez

 
Ήττα από το Νο.2 του ταμπλό για Τσιτσιπά και Lopez
© Abierto Mexicano
tn team Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 9:35

Εκτός προημιτελικών έμειναν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Feliciano Lopez στο Μαϊάμι, που ηττήθηκαν μετά από ένα πολύ κλειστό ματς από το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Rajeev Ram και Joe Salisbury.

Και στα δυο σετ ήταν πολύ κοντά οι Τσιτσιπάς και Lopez, δεν απέφυγαν όμως την ήττα από τους Ram και Salisbury με 7-5, 7-6 (2), ολοκληρώνοντας έτσι την προσπάθειά τους στον 2ο γύρο του Miami Open.

Οι Τσιτσιπάς και Lopez κατάφεραν να σβήσουν 2 set points στο 10ο game του 1ου σετ και να ισοφαρίσουν σε 5-5, στο 12ο game όμως δεν απέφυγαν το break και το Νο.2 δίδυμο του ταμπλό πήρε το 1ο σετ με 7-5.

Στο 2ο σετ καμία από τις δυο ομάδες δεν πλησίασε στο break, αλλά οι Ram και Salisbury επικράτησαν ξανά στο πιο κρίσιμο σημείο, που ήταν το tie-break. Εκεί προηγήθηκαν με 5-0 και τελικά το έκλεισαν στο 7-2, ολοκληρώνοντας τη νίκη τους σε 1,5 περίπου ώρα αγώνα.

Έναν πολύ καλό μήνα είχαν οι Τσιτσιπάς και Lopez, που κατέκτησαν μαζί τον τίτλο στο 500άρι του Ακαπούλκο, έπειτα έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο Indian Wells και στο Μαϊάμι έφτασαν τις 7 νίκες, σε 9 αναμετρήσεις για φέτος.

Οι Ram και Salisbury ωστόσο είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Hubert Hurkacz και John Isner. Ο Isner είχε κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό στο Indian Wells, με παρτενέρ τον Jack Sock.

Στα προημιτελικά του Μαϊάμι βρίσκονται και οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, που πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Karen Khachanov και Andrey Rublev. Θα αντιμετωπίσουν αύριο, είτε τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos, No.3 στο ταμπλό, είτε τους Tomislav Brkic και Nikola Cacic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots