ATP
Πολύ καλή νίκη στο Challenger της Μαρβέγιας για Τσιτσιπά

 
Πολύ καλή νίκη στο Challenger της Μαρβέγιας για Τσιτσιπά
tn team Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 17:28

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του, Alexander Shevchenko, πέτυχαν μια πολύ καλή νίκη στο ξεκίνημα της προσπάθειάς τους στο δυνατό Challenger της Μαρβέγιας, για να μπουν στα προημιτελικά.

Τσιτσιπάς και Shevchenko κέρδισαν στον 1ο γύρο του Andalucia Challenger τον Ισπανό Sergio Martos Gornes και τον Νεοζηλανδό Artem Sitak με 6-1, 1-6, 10-3, για να μπουν στα προημιτελικά της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης της Μαρβέγιας.

Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Φινλανδό Harri Heliovaara και τον Αμερικανό Nathaniel Lammons - δυο παίκτες που αγωνίζονται και στο ATP Tour και έχουν κατακτήσει αρκετούς τίτλους στις καριέρες τους.

Σήμερα έπαιξε στο διπλό της διοργάνωσης της Μαρβέγιας και ο Stan Wawrinka, που χθες πραγματοποίησε την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από ένα χρόνο, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο διπλό κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του ο 37χρονος Ελβετός, που μαζί με τον Pablo Andujar έσωσαν 2 match points και τελικά κέρδισαν τους Γάλλους Sadio Doumbia και Fabien Reboul με 4-6, 7-5, 11-9.

Στα προημιτελικά οι Wawrinka και Andujar θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Καζάκο Aleksandr Nedovyesov και τον Πακιστανό Aisam-ul-Haq Qureshi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots