ATP
Ήττες για Wawrinka και Thiem στις επιστροφές

 
Ήττες για Wawrinka και Thiem στις επιστροφές
tn team Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 19:47

Οι Stan Wawrinka και Dominic Thiem γνώρισαν αμφότεροι ήττες σήμερα στο Challenger της Μαρβέγιας στην Ισπανία, στις πολυαναμενόμενες επιστροφές τους στην αγωνιστική δράση.

Στον πρώτο του αγώνα μετά από περίπου έναν χρόνο, ο Wawrinka ηττήθηκε από τον Elias Ymer με 6-2, 6-4.

Ο Ελβετός, ο οποίος έκλεισε τα 37 χθες, βρίσκεται στο Νο.232 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι του, που χρειάστηκε 2 χειρουργικές επεμβάσεις και του πήρε 12 μήνες για να επιστρέψει στους αγώνες.

Σήμερα πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του και ο Dominic Thiem, που επίσης είχε πολλά πισωγυρίσματα μετά τον τραυματισμό του στον καρπό, που τον άφησε εκτός για 9 μήνες συνολικά.

Ο 28χρονος Αυστριακός αντιμετώπισε για τον 1ο γύρο του Challenger της Ανδαλουσίας τον Αργεντινό Pedro Cachin, Νο.228 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-4.

Στον 2ο γύρο του δυνατού Challenger της Μαρβέγιας, ο Cachin θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Manuel Guinard, ενώ ο Ymer θα παίξει με τον Chun-hsin Tsent από την Κινεζική Ταϊπέι.

Να σημειωθεί πως ο Wawrinka θα παραμείνει στη Μαρβέγια, αφού θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Pablo Andujar. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Sadio Doumbia και Fabien Reboul.

Στο διπλό του Challenger της Μαρβέγιας θα παίξει και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος συνεργάζεται με τον Alexander Shevchenko. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον Ισπανό Sergio Martos Gornes και τον Νεοζηλανδό Artem Sitak.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots