ATP
Μαϊάμι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 12:45

Daniil Medvedev και Carlos Alcaraz θα διεκδικήσουν σήμερα τις προκρίσεις τους στα ημιτελικά του Miami Open, ενώ στις γυναίκες θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού. Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι.

Η δράση στο Hard Rock Stadium θα αρχίσει και απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Daniil Medvedev, με τον υπερασπιστή του τίτλου, Hubert Hurkacz. Είναι ένας μεγάλος αγώνας για τον Medvedev, που εκτός από την είσοδο στα ημιτελικά διεκδικεί και την επιστροφή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θα ακολουθήσει ο πρώτος ημιτελικός για το γυναικείο ταμπλό, μεταξύ της Naomi Osaka, που κάνει το καλύτερό της τουρνουά στον τελευταίο χρόνο, και της χρυσής Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Belinda Bencic.

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα, ο 18χρονος Carlos Alcaraz που κάνει μια απίστευτη χρονιά με 15 νίκες σε 17 αναμετρήσεις, θα αναζητήσει μια ακόμα πολύ σπουδαία πρόκριση, απέναντι στον φορμαρισμένο Miomir Kecmanovic, που θα διεκδικήσει με τη σειρά του την 1η του πρόκριση σε έναν Masters 1000 ημιτελικό.

Στις 04:00 τα ξημερώματα θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός των γυναικών, μεταξύ του νέου Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Iga Swiatek, που θα διεκδικήσει την 16η συνεχόμενη νίκη της στο tour, και της Jessica Pegula.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (31/03):

Stadium:
20:00 Daniil Medvedev [1] v. Hubert Hurkacz [8] Cosmote Sport 6HD
22:00 Belinda Bencic [22] v. Naomi Osaka NovaSports 6HD
02:00 Carlos Alcaraz [14] v. Miomir Kecmanovic Cosmote Sport 6HD
04:00 Jessica Pegula [16] v. Iga Swiatek [2] NovaSports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots