ATP
Έβγαλε "νοκ άουτ" τον Felix o Musetti (vids)

 
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti © Rolex Monte-Carlo Masters
tn team Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 19:56

O Lorenzo Musetti επιβλήθηκε του Felix Auger-Aliassime με 2-0 σετ και τον έβγαλε εκτός Monte-Carlo Masters από πολύ νωρίς. Συνεχίζουν στον 3ο γύρο Casper Ruud και Jannik Sinner.

Τη 2η νίκη του στο Monte-Carlo πανηγύρισε ο Lorenzo Musetti, ο οποίος έβγαλε εκτός τουρνουά το Νο.6 του ταμπλό, Felix Auger-Aliassime, κερδίζοντας στον Καναδό στην πρεμιέρα του με 6-2, 7-6 (2).

Ο 20χρονος Ιταλός, αξιοποίησε και τα 3 break points που είχε στον αγώνα. Στο 1ο σετ "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Auger-Aliassime και επιβλήθηκε με 6-2, ενώ στο 2ο σετ επέστρεψε από το 1-3 και ισοφάρισε σε 3-3. Αργότερα το σετ πήγε σε tie-break και εκεί ο Musetti ήταν ο καλύτερος παίκτης, για να επιβληθεί με 7-2 και να "σφραγίσει" τη μεγάλη νίκη του, σε 1 ώρα και 42 λεπτά παιχνιδιού.

Στους "16" του Monte-Carlo Masters, o Musetti θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman, που επικράτησε λίγο πριν του Marton Fucsovics με 6-0, 7-6 (4).

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο πήρε και ο Casper Ruud, ο οποίος δεν είχε εύκολη αποστολή απέναντι στον 18χρονο και προερχόμενο από τα προκριματικά Holger Rune, τον νίκησε όμως, με 7-6 (5), 7-5. Επόμενος αντίπαλος για τον Ruud ο Grigor Dimitrov, που είχε κερδίσει χθες τον Dusan Lajovic με 4-6, 6-3, 6-2.

Στους "16" θα βρεθεί και ο Jannik Sinner, που κέρδισε τον Emil Ruusuvuori με 7-5, 6-3 και θα περιμένει την αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Alex De Minaur. Τέλος, ο David Goffin πέτυχε την 7η διαδοχική νίκη του στο tour, κερδίζοντας τον Daniel Evans με 7-6 (5), 6-2, και θα παίξει με τον Alejandro Davidovich Fokina, που θυμίζουμε απέκλεισε χθες το Νο.1 του ταμπλό, Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots