ATP
Ο Schwartzman στο δρόμο του Τσιτσιπά (vid)

 
Diego Schwartzman
Diego Schwartzman © Rio Open
tn team Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 16:40

O Diego Schwartzman ανέτρεψε το 2-6, 1-3 απέναντι στον Lorenzo Musetti και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters, όπου τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Diego Schwartzman θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Monte-Carlo, μετά τη νίκη του Αργεντινού με 2-6, 6-4, 6-3 επί του Lorenzo Musetti.

Ο Schwartzman είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σ' αυτό το παιχνίδι, αφού ο 20χρονος Ιταλός είχε κερδίσει τα 8 από τα 10 πρώτα games του αγώνα, αποκτώντας ένα πολύ καλό προβάδισμα με 6-2, 2-0.

Ήταν μπροστά με break μέχρι και το 3-1 ο Musetti, με τον Schwartzman να κάνει δυο απανωτά break και να αλλάζει όλο το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα με 5-3 στο 2ο σετ. Στο 10ο game ο Musetti είχε νέα ευκαιρία για να επιστρέψει στο σετ, έχοντας 2 break points για το 5-5, αλλά ο Schwartzman άντεξε και τελικά κράτησε το σερβίς του, για να πάρει το σετ με 6-4.

Στο αποφασιστικό σετ o Schwartzman ήταν καλύτερος, προηγήθηκε εκ νέου με διπλό break για το 5-2 και τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 9ο game, κάνοντας με νέο break (είχε προηγηθεί break του Ιταλού για το 5-3) το 6-3.

Αύριο ο Schwartzman θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για τα προημιτελικά, μετά τη νίκη του Στέφανου με 7-5, 7-6 (1) επί του Laslo Djere νωρίτερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots