ATP
Στους "8" χωρίς απώλειες ο Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 18:16

O Alexander Zverev συνεχίσει την καλή του πορεία στο Monte-Carlo, κερδίζοντας και τον Pablo Carreno Busta χωρίς να απωλέσει σετ, για να μπει στους "8" καλύτερους του Monte-Carlo Masters.

O Zverev επιβλήθηκε του Carreno Busta με 6-2, 7-5 και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Monte-Carlo Masters, όπου θα βρεθεί για 2η φορά, πρώτη μετά από 4 χρόνια.

Αν και υπέστη break στο 1ο game του αγώνα, ο Zverev ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 και στο 3ο game επέστρεψε από το 15-40, για να κρατήσει το σερβίς του για 1η φορά στο ματς και να περάσει μπροστά στο σκορ. Μάλιστα έκανε κι άλλο break στη συνέχεια και "ξέφυγε" με 4-1, αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο στο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-2.

Στο 2ο σετ ο Delbonis έκανε ξανά πρώτος το break και μάλιστα αυτή τη φορά προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1, δυσκολεύοντας περισσότερο τον Zverev. O Γερμανός κατάφερε μετά από 5 break points και 5 ισοπαλίες στο 6ο game να κάνει το break για το 3-3.

Aργότερα, στο 10ο game, έχασε διπλό match point για να κάνει το 6-4 στο σερβίς του Αργεντινού, αλλά τελικά έκανε το καθοριστικό break στο 12ο game και πήρε το 2ο σετ με 7-5, ολοκληρώνοντας την αποστολή του σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Monte-Carlo, το Νο.2 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου αγώνα της ημέρας, μεταξύ του Andrey Rublev και του Jannik Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots