ATP
Στο ύψος του o Rublev στο Βελιγράδι (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 16:14

O Andrey Rublev δεν είχε καθόλου εύκολη πρεμιέρα στο Βελιγράδι, αλλά επέστρεψε από σετ πίσω και έκαμψε την αντίσταση του Jiri Lehecka, για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα προημιτελικά του Serbia Open.

Ο Rublev χρειάστηκε 2 ώρες και 7 λεπτά για να επικρατήσει του προερχόμενου από τα προκριματικά Lehecka με 4-6, 7-6 (1), 6-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του Serbia Open στο Βελιγράδι.

Ο 24χρονος Ρώσος αθλητής, Νο.2 στο ταμπλό, υπέστη break στο 7ο game του 1ου σετ και έμεινε πίσω με 3-4, χωρίς να καταφέρει να επιστρέψει. Στο 2ο σετ δεν πέρασε εύκολα και έσβησε ένα break point στο 1ο game, ενώ στη συνέχεια παρότι ανέβασε τα ποσοστά του από τη γραμμή του σερβίς δεν μπόρεσε να απειλήσει το σερβίς του Τσέχου αντιπάλου του.

Το σετ πήγε στο tie-break χωρίς να γίνει κανένα break, αλλά εκεί ο Rublev ήταν πολύ καλύτερος και επιβλήθηκε με 7-1. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, το Νο.2 του ταμπλό κυριάρχησε σε ολόκληρο το 3ο σετ, το οποίο κατέκτησε κάνοντας 2 break με 6-2 και έφτασε στην ανατροπή σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες.

Στα προημιτελικά του τουρνουά του Βελιγραδίου, ο Rublev θα αντιμετωπίσει είτε τον Taro Daniel, είτε τον Holger Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots