ATP
Πέρασαν στην 8άδα Alcaraz και Felix (vids)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Barcelona Open
tn team Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 16:13

O Carlos Alcaraz νίκησε τον Jaume Munar και περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά της Βαρκελώνης. Στην 8άδα μπήκε και οι Felix Auger-Aliassime και Casper Ruud.

Ο Alcaraz δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρησή του με τον Munar στο Pista Rafa Nadal και πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Θυμίζουμε πως όλους τους νικητές του 3ου γύρου τους περιμένουν διπλοί αγώνες σήμερα στη Βαρκελώνη εξαιτίας των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών, επομένως ο Alcaraz περιμένει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Grigor Dimitrov, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει απόψε, γύρω στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Felix Auger-Aliassime, που μετά από δυο κλειστά σετ επικράτησε του Frances Tiafoe με 7-5, 6-4 και θα παίξει αργότερα σήμερα με τον Diego Schwartzman.

Ο Αργεντινός έπαιξε επίσης δυο κλειστά σετ, επικρατώντας του 20χρονου Lorenzo Musetti με 6-4, 7-5.

Το Νο.2 του ταμπλό, Casper Ruud, επιβλήθηκε του Emil Ruusuvuori με 6-2, 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Pablo Carreno Busta, που απώλεσε για 1η φορά σετ στο τουρνουά, αλλά τελικά επικράτησε του Lorenzo Sonego, με 6-2, 5-7, 6-2.

Τέλος, ο Alex De Minaur πήρε την πρόκριση με εγκατάλειψη εις βάρος του Lloyd Harris και θα περιμένει την αναμέτρηση του Cameron Norrie με τον Marton Fucsovics για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots