ATP
ΕΠΙΣΗΜΟ: Θα παίξει στη Βασιλεία ο Federer

 
Roger Federer
Roger Federer © Markus Peter, empepress.ch
tn team Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 16:08

Το πρώτο επιβεβαιωμένο τουρνουά του Roger Federer μετά το Laver Cup είναι γεγονός, καθώς ανακοινώθηκε πως ο 40χρονος Ελβετός θα αγωνιστεί στη Βασιλεία τον φετινό Οκτώβριο.

Ο Federer, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και απ' ότι φαίνεται πηγαίνει καλά, επιβεβαίωσε την παρουσία του στο αγαπημένο του Swiss Indoors της Βασιλείας, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Δεν είναι γνωστό αν αυτό θα είναι το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά της ΑΤΡ στο οποίο θα λάβει μέρος ο Ελβετός για αυτή τη χρονιά, αλλά είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο τουρνουά στο πρόγραμμά του. Έχει ανακοινωθεί πως θα βρίσκεται και στο Laver Cup, το οποίο όμως δεν είναι βαθμολογούμενο τουρνουά, παρότι έχει συμπεριληφθεί και αυτό στο καλαντάρι της ΑΤΡ.

Ανακοινώθηκε ακόμα, πως ο Federer, ο οποίος έχει αναδειχθεί 10 φορές πρωταθλητής στη Βασιλεία, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στη Βασιλεία την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ανοίξει από αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 08:00 το πρωί (τοπική) και όπως είναι φυσικό το sold out θεωρείται δεδομένο.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Tennis TV (@tennistv)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots