ATP
Zverev: "Νιώθω ντροπή, θα έχανα από τον καθένα"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Corinne Dubreuil / ATP Tour
tn team Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 9:07

Πολύ απογοητευμένος, δακρυσμένος και σκληρός με τον εαυτό του παρουσιάστηκε ο Alexander Zverev στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη "βαριά" ήττα που υπέστη από τον Holger Rune.

Ο 25χρονος Γερμανός, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, είπε μερικά πολύ σκληρά λόγια για την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του στο Μόναχο, στην οποία ηττήθηκε από τον Rune με 6-3, 6-2.

"Θα ήθελα να απολογηθώ από όλους τους fans που ήρθαν στο γήπεδο σήμερα. Δεν ήμουν σε θέση να παίξω καλά ούτε σε ένα game. Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν είναι λάθος του προπονητή, ούτε του γυμναστή μου. Το να ψάχνω κάποιον για να ρίξω το φταίξιμο δεν είναι πολύ έξυπνο."

Ο Zverev, ο οποίος αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο, είπε πως υπήρχε και νευρικότητα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην πατρίδα του με κόσμο, από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

"Η αλήθεια είναι πως όλη τη μέρα αισθανόμουν έντονη νευρικότητα επειδή έπαιζα στην πατρίδα μου. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στη Γερμανία με κοινό από τότε που άρχισε η πανδημία, οπότε δεν το είχα ξαναζήσει. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα."

Τέλος, ο Zverev όχι μόνο δεν έδωσε τα συγχαρητήρια στον Rune, που πανηγύρισε την πρώτη Top 10 νίκη της καριέρας του, αλλά είπε επιπλέον πως δεν είχε σημασία ποιος βρισκόταν απέναντί του, κάνοντας ένα μειωτικό σχόλιο για τον Δανό.

"Σήμερα έπαιξα ουσιαστικά χωρίς το forehand μου, δεν μπορούσα να βρω συνέπεια με αυτό το χτύπημα και ήταν κάτι που μου στοίχισε. Δεν είχε σημασία ποιος ήταν απέναντί μου, σήμερα θα έχανα από τον οποιονδήποτε. Νιώθω ντροπή για όλη αυτή την κατάσταση."

Ο Zverev θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα μετά απ' αυτή την απογοητευτική ήττα, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης, όπου θα είναι ο υπερασπιστής του τίτλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots