ATP
Η κλήρωση του Madrid Masters

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 19:45

Πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης είναι οι Rafael Nadal και Novak Djokovic, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο ίδιο μισό με τον υπερασπιστή του τίτλου, Alexander Zverev. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Mutua Madrid Open στη Μαδρίτη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο (όπου έχει προκριθεί με bye) με έναν εκ των Lucas Pouille και Karen Khachanov.

Στον 3ο γύρο ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Diego Schwartzman και Grigor Dimitrov, ενώ στα προημιτελικά με τους Andrey Rublev και Taylor Fritz.

Στα ημιτελικά, ο Στέφανος μπορεί να συναντηθεί με τον περσινό πρωταθλητή και Νο.2 του ταμπλό, Alexander Zverev. Ο Zverev θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Marin Cilic και Albert Ramos-Vinolas, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Reilly Opelka και στα προημιτελικά με τους Felix Auger-Aliassime και Jannik Sinner.

Στο πάνω μισό του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι για τους Τσιτσιπά και Zverev μόνο στον τελικό, βρίσκονται οι Novak Djokovic και Rafael Nadal, που με τη σειρά τους μπορούν να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά.

Ο Nadal διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον πολύ φορμαρισμένο και κατά πολλούς διάδοχό του, Carlos Alcaraz, ενώ ο Djokovic με τον πολύ δυνατό στο χώμα, Casper Ruud.

Ο Djokovic, που είχε μια καλή εβδομάδα στο Βελιγράδι και φαίνεται σιγά-σιγά ότι βρίσκει τα πατήματά του, θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Gael Monfils και Daniel Gimeno-Traver, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Denis Shapovalov, Dominic Thiem και Andy Murray! Οι δυο τελευταίοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον 1ο γύρο.

Ο Nadal, τέλος, θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Miomir Kecmanovic και Alexander Bublik, σε μια περίοδο που ο Kecmanovic είναι πολύ φορμαρισμένος. Στον 3ο γύρο ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων έχει πιθανό αντίπαλο τον Pablo Carreno Busta.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Djokovic - Ruud [5]
[3] Nadal - Alcaraz [7]
[6] Rublev - Τσιτσιπάς [4]
[8] Auger Aliassime - Zverev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Mutua Madrid Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots