ATP
Nadal: "Ήταν δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 - 9:45

Ο Rafael Nadal μίλησε για τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε με τον τραυματισμό του στον θώρακα, εξηγώντας πως ο μεγάλος του στόχος είναι να βρει το καλύτερό του επίπεδο μέχρι το Roland Garros.

"Ήταν δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες, πονούσα αρκετά στα πλευρά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν δυο κακές εβδομάδες και η συμμετοχή μου σ' αυτό το τουρνουά ήταν πολύ οριακή. Το γνώριζα πως θα ήταν δύσκολο να έπαιζα εδώ, όμως ο μεγάλος στόχος μου είναι το Roland Garros", είπε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο Nadal, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Masters της Μαδρίτης την Τετάρτη, απέναντι σε έναν εκ των Miomir Kecmanovic και Alexander Bublik.

"Το σημαντικότερο για μένα είναι όταν φτάσω στο Παρίσι να είμαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως έχω 3 εβδομάδες μπροστά μου και αυτό σημαίνει πως υπάρχει αρκετός χρόνος", πρόσθεσε ο 35χρονος Ισπανός, κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων.

Ο Rafa είπε λίγα λόγια και για τον Carlos Alcaraz, που τον διαδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον θρόνο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

"Γνωριζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό και προφανώς ήταν ξεκάθαρο ότι θα έφτανε σ' αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, αλλά και για την χώρα μας, χρειαζόμαστε κάποιον που θα συνεχίσει τις επιτυχίες για το ισπανικό τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots