ATP
Το πάλεψαν αλλά "λύγισαν" στο τέλος Πέτρος και Στέφανος (vid)

 
Το πάλεψαν αλλά "λύγισαν" στο τέλος Πέτρος και Στέφανος (vid)
tn team Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 - 14:47

Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασαν κοντά σε μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα τους στο Mutua Madrid Open, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι "λύγισαν" στο τέλος από το Νο.8 του ταμπλό, τους Jamie Murray και Michael Venus.

Οι Murray και Venus, αμφότεροι πολύ έμπειροι και με πολλές επετυχίες στο ενεργητικό τους, επικράτησαν των Πέτρου και Στέφανου Τσιτσιπά με 6-2, 3-6, 10-7 σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στο Court 4 του Caja Magica, για τον 1ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Ξεκίνησαν καλύτερα ο Βρετανός και ο Νεοζηλανδός, που προηγήθηκαν με 5-1 στο 1ο σετ και το κατέκτησαν με 6-2. Οι Πέτρος και Στέφανος ήταν καλύτεροι στο 2ο σετ όμως, δεν κινδύνεψαν με break point και "έσπασαν" το σερβίς των αντιπάλων τους στο 8o game για να περάσουν μπροστά με 5-3 και να σερβίρουν επιτυχώς για το 6-3.

Στο match tie-break οι δυο πρωταθλητές μας προηγήθηκαν με 5-3 και με 6-4, συνεχίζοντας να έχουν το momentum και πλησιάζοντας στη μεγάλη νίκη. Στο πιο κρίσιμο σημείο όμως οι Murray και Venus ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ήθελαν, κερδίζοντας τους 6 από τους 7 τελευταίους πόντους της αναμέτρησης, για να πάρουν το tie-break με 10-7 και να βάλουν τέλος στο ματς μετά από 85 λεπτά.


Στον 2ο γύρο του διπλού της Μαδρίτης, Murray και Venus θα αντιμετωπίσουν είτε τους Alexander Zverev και Marcelo Melo, είτε τους Cameron Norrie και Tommy Paul.

Ο Στέφανος αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του για το μονό, παίζοντας στον 2ο γύρο με αντίπαλο τον Lucas Pouille.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots